Truckwash in Roosendaal en Rilland vinden? - Truckwash1
Onderdeel van Truckwash1group.nl | 7 vestigingen door heel Nederland |

 

Truckwash

Je vindt onze vestigingen Rilland en Roosendaal dichtbij de grote snelwegen.
Truckwash 1 is zeer goed bereikbaar.

 

Onze speciale wasstraat voor truckwash

Ben je op zoek naar een speciale wasstraat voor truckwash, het liefst één die op de route van de A58, A17 en A4 ligt? Neem de afslag naar TruckWash 1. Wij zijn gevestigd in Roosendaal en Rilland. Je kan van maandag tot en met zaterdag bij ons terecht. Kijk hier voor de actuele openingstijden!

Nieuw bij Truckwash 1!! Lukt het je niet om TruckWash 1 te bezoeken binnen onze openingstijden? Dan kan je hier nu online een was afspraak inplannen! Op maandag t/m vrijdag kan je vanaf 18:00 een afspraak inplannen. Op zaterdag is dit van 12:00 t/m 15:00.

Klantvriendelijke service in onze vrachtwagen wasstraat

In onze vrachtwagen wasstraat kan je een klantvriendelijke service verwachten. Bij ons is iedere vrachtwagen in goede handen. Wij verzorgen je truck met de grootste zorg. Overigens kan je bij ons ook terecht voor HACCP reiniging.

Wanneer je jouw vrachtwagen bij ons binnenbrengt dan zullen wij deze eerst met de hand voorbehandelen. Vervolgens wordt de vrachtwagen gewassen met speciaal schoonmaakmiddel en de nabehandeling wordt gedaan met een speciale beschermende waslaag. Het eindresultaat is een stralende vrachtwagen waarmee je weer representatief en veilig de weg op kan.

Onze truckwash in Roosendaal

Onze eerste locatie was de truckwash in Roosendaal. Deze locatie is open sinds september 2015. Onze truckwash in Roosendaal vind je naast de A17 bij afslag 20. Het adres is Stepvelden 23. Op deze locatie vind je ook wasboxen waar je zelf je auto, caravan of bestelbus kan wassen..

Onze truckwash in Rilland

Door het succes van de truckwash in Roosendaal is er ook een vestiging in Rilland geopend sinds juni 2016. Onze truckwash in Rilland bevindt zich naast de A58 bij afslag 31. Het adres is De Poort 24a.

Ook voor caravans, campers, trailers en bedrijfswagens

Bij de truckwash van Truckwash 1 kan je niet alleen terecht voor het laten wassen van je vrachtwagen, maar je kan bij ons ook terecht voor het wassen van caravans, campers, trailers en bedrijfswagens. Zelfs het wassen trekkers is mogelijk!

Terwijl jouw voertuig wordt gewassen, geniet je zelf van een heerlijke bak koffie en onze gratis wifi. Heb je vragen over deze of een andere dienstverlening? Bel dan gerust even naar +31 (0) 165 – 529496. Wij helpen je graag verder.

Truckwash 1 Roosendaal

Truckwash 1 Rilland

Truckwash

De plek waar wassen altijd zin heeft! Wij accepteren betalingen via rekening, pin/creditcard, contant, Shell & DKV.

Haccp reiniging

Voor het reinigen van de binnenkant van de trailer bent u ook bij ons op het juiste adres!

NAO-Erkend

Wij zijn gecertificeerd als wasplaats voor transportmiddelen van pootaardappelen.

Webshop

Bekijk onze producten in onze nieuwe webshop!
 

Klantenkaart

Klantenkaart systeem met standaard hoge korting bij aanschaf van de klantenkaart. Alles in één digitaal overzicht. Vraag naar de voorwaarden of lees meer over de prijzen en klantenkaart.

Lees meer
 
Truckwash Locatie Rilland

Locatie Rilland

Onze locatie in Rilland bevindt zich naast de A58 bij afslag 31. Ons adres is De Poort 24 A.

Plan route
Truckwash locatie Roosendaal

Locatie Roosendaal

Onze locatie in Roosendaal bevindt zich naast de A17 bij afslag 20. Ons adres is Stepvelden 23.

Plan route
 

Wassen op afspraak?

Maak direct online een afspraak en voorkom wachttijden.

Afspraak maken