Overige Accessoires kopen? - Truckwash1

Showing all 11 results

Vrachtwagen Accessoires en apparatuur

Iedere trucker weet dat hij of zij goed voorbereid op weg moet gaan, het ontbreken van equipement kan voor vervelende situaties zorgen. In ons assortiment vind je een aantal producten die jou wellicht ontzettend handig van pas kunnen komen! Zo is het nooit weg om een goed communicatiesysteem in je cabine te hebben. Wij hebben er een aantal voor je liggen van uitstekende kwaliteit, tegen een echt truckers prijsje!

Zo doen de truckers er alles aan zo goedkoop mogelijk transport te leveren, en dat kan natuurlijk niet zonder goedkope product aanschaffingen. Met onze lage prijzen ben je niet alleen verzekerd van een goedkope aanschaf, maar garanderen wij ook top kwaliteit!

27MC Apparatuur

Een goed communicatiesysteem is onmisbaar en daarom hebben wij 27MC apparatuur in ons assortiment opgenomen.! Niemand wil de weg op zonder te weten dat ze goed bereikbaar zullen zijn onderweg. Wij hebben een aantal mooie exemplaren liggen met verschillende functies. Zo kun je jouw communicatie aanpassen naar je eigen wensen.

Ook hebben wij een krachtige, maar goed betaalbare kruimeldief. Wij begrijpen maar al te goed dat je cabine niet alleen een 2e thuis is, maar ook jouw werkplaats. Wat het dus dubbel belangrijk maakt dit extra goed schoon te houden, aangezien je grotendeels van jouw tijd door brengt in deze ruimte.

Wiel accessoires

Naast 27MC apparatuur hebben we ook wiel accessoires in ons assortiment. Dit zijn moerkappen voor je Alcoa wielen.