Car cleaning producten nodig? Complete Reiniging! - Truckwash1

Showing 1–12 of 155 results

1 2 3 4 11 12 13

Car Cleaning – Truckwash1 is de specialist

Ben je op zoek naar een specialist op het gebied van car cleaning? Dan ben je op het goede adres terecht gekomen. In ons assortiment vind je een uitgebreid assortiment met alle poetsmiddelen en reinigingsmiddelen voor vrachtwagens, caravans en auto’s. Niet alleen beschikken wij, door jarenlange ervaring, aan veel productkennis, maar we werken ook enkel en alleen met de beste merken. Hier vind je alleen A-merken op het gebied van car cleaning, zodat je voertuig weer als nieuw is met de juiste onderhoud!

Naast poetsmiddelen en reinigingsmiddelen hebben wij ook verschillende soorten geurmiddelen om je truck, caravan en/of auto weer fantastisch te laten ruiken. Alle nare geurtjes zijn binnen no-time weer verdwenen.

Wil je jouw auto schoonmaken? Wij hebben alle reinigingsmiddelen!

In ons assortiment vind je alle middelen, zodat je jouw auto kunt schoonmaken. We hebben artikelen om het interieur van de auto te reinigen, maar ook artikelen om het exterieur van de auto te reinigen. Wil je de velgen/banden van je auto reinigen, de gehele auto wassen of de autobekleding schoonmaken? Geen probleem! je vindt het in onze webshop. Je auto is binnen de kortste keren weer zo goed als nieuw. En laten we vooropstellen dat elke auto er baat bij heeft dat die regelmatig wordt schoongemaakt. De moderne auto’s van tegenwoordig functioneren door middel van camera’s en sensoren en die werken alleen goed als ze schoon zijn.

Een aantal tips voor het schoonmaken

 1. Maak gebruik van microfiber washandschoenen, omdat in een spons vaak resten van vuil en zand zitten.
 2. Ververs regelmatig het water waarmee de auto wordt schoonmaakt.
 3. Was de auto in de lengterichting. Draaiende bewegingen kunnen cirkelvormige krassen veroorzaken.
 4. Gebruik voor het schoonmaken van de velgen een speciale velgenreiniger!

 

Ook voor caravan onderhoud kan je bij ons terecht

Bij Truckwash1 zijn we ook gespecialiseerd in het onderhoud van caravans en campers. Deze kan je komen wassen in onze wasstraat, maar met onze artikelen in de shop maken we het mogelijk om het nu ook zelf te doen! We poetsen met hoge kwaliteit poetsmaterialen. Vooral wanneer je op vakantie gaat of weer terugkomt van vakantie dan is het schoonmaken van de caravan erg prettig, maar ook wanneer je de caravan winterklaar wil maken is onderhoud van essentieel belang. Ook heeft het regelmatig onderhouden van de caravan een positief effect op de levensduur van een camper/caravan. In ons assortiment vind je de juiste producten terug voor het onderhoud van uw caravan.

Een aantal tips voor het onderhoud je camper of caravan

 1. Minimaal één keer per jaar het interieur grondig reinigen
 2. Minimaal één keer per jaar het exterieur grondig reinigen
 3. Maak de koelkast en badkamer extra goed schoon! Hier kan gemakkelijk verontreiniging ontstaan.
 4. Controleer altijd goed de ramen en serviceluiken.
 5. Laat ramen, deuren en kasten openstaan wanneer je de caravan/camper hebt schoongemaakt. Hierdoor kunnen de ruimtes goed luchten.
 6. Maar de waterleidingen en kranen vrij van water en leeg de schoon- en vuilwatertank, voordat je gaat stallen.
 7. Controleer voordat je gaat stallen ook altijd even de bandenspanning, handrem en versnellingspook.

 

Doe je liever zelf het vrachtwagen onderhoud? Wij zijn de beste leverancier op het gebied van shampoo en reinigingsmiddelen

Een vrachtwagen wordt vaak gezien als het visitekaartje van het bedrijf! Met regelmatig onderhoud en het wassen van uw vrachtwagen zorg je ervoor dat de vrachtwagen er altijd als nieuw uitziet! Je kan ervoor kiezen om de truck te laten wassen in een wasstraat, maar je kan de vrachtwagen natuurlijk ook zelf wassen met verschillende truck cleaners. In ons assortiment vind je specifieke reinigingsmiddelen en shampoos voor het onderhoud van uw vrachtwagen. Hier vindt je velgenreinigers, verschillende soorten borstels en geurmiddelen terug in ons assortiment. Wij hebben de allerbeste producten voor je geselecteerd.

Niet alleen kan je hier terecht voor het onderhoud van het exterieur, maar ook kan je bij ons terecht voor het schoonmaken van het interieur van je truck. We hebben reinigingsmiddelen voor de ruiten, het dashboard, maar ook voor de bekleding!

Welke car cleaning artikelen vind je in onze webshop?

In de shop van Truckwash1 vind je een groot assortiment op het gebied van car cleaning artikelen van enkel en alleen A-merken. Of je nu de buitenkant of de binnenkant van je voertuig wilt onderhouden/schoonmaken, wij hebben het! Hieronder vindt je terug welke car clearning producten wij allemaal in ons assortiment hebben:

 • -Geurmiddelen
 • -Borstelwerk
 • -Poetsmaterialen
 • -Reinigingsmiddelen
 • -Shampoos

Zoals je kan zien bieden wij een compleet aanbod om je voertuig volledig te onderhouden/reinigen. Heb je een vraag over één van onze artikelen dan kan en mag je altijd contact met ons opnemen! We zijn telefonisch bereikbaar, maar je kan ons ook gemakkelijk een mail sturen!

Dit zijn de merken die wij aanbieden

In de shop van Truckwash1 vind je enkel en alleen A-merken. We bieden deze A-merken aan tegen scherpe tarieven en we leveren altijd binnen 1-2 werkdagen. Momenteel vind je onder andere de volgende merken in ons assortiment:

 • -Dura Bright
 • -Great Lion
 • -Poppy Grace Mate
 • -Rilsan
 • -Smartwax
 • -TrukWizard
 • -Vikan
 • -White Diamond

 

Liever zelf niet je voertuig schoonmaken? Wij kunnen het ook voor je doen!

Heb je liever dat wij uw vrachtwagen, caravan of auto schoonmaken? Wij doen dat graag voor je in onze truckwash. Truckwash1 is gelegen in Roosendaal en in Rilland. Je kan van maandag tot en met zaterdag bij ons terecht. Bij ons is je voertuig altijd in goede handen, omdat wij de cleaning verzorgen met de grootste zorg. Wil je meer informatie hierover? Die kan je lezen op de volgende speciale pagina over onze truckwash!