Alcoa voor het reinigen van de velgen

Alcoa levert twee reinigingsmiddelen, namelijk Alcoa Dura Bright en Alcoa Al Clean. Het merk is gespecialiseerd op het gebied van reiniging van de velgen. Wanneer je voor de producten van Alcoa kiest dan is je voertuig binnen no-time weer zo goed als nieuw!

Je vindt hier velgenreinigers, maar ook voor borstel- en polijstwerk ben je bij Alcoa aan het goede adres. We zijn zelf onwijs fan van dit werk en we zullen iedereen aanbevelen om voor de producten van dit merk te kiezen.

Hoe kan ik de Alcoa velgen reinigen?

Begin altijd met het schoonspoelen van de wielen. Hiermee verwijder je modder, zand en ander los vol. Kies vervolgens één van de Alcoa producten. Deze producten zijn speciaal ontworpen voor de Alcoa velgen. Na het wassen en reinigen van de velg kan er gekozen worden voor de Alcoa Polijstpasta. Deze maakt het karwei af.

Alcoa Reinigingskit

Onwijs populair is de Alcoa Reinigingskit van het merk. De Alco Reinigingskit is een voordelige kit en bestaat uit de volgende producten:

  • – 1 liter Alclean reinigingsmiddel
  • – 1 borstel Albrush
  • – 1 tube Alpolish
  • – 1 polijstbol Alfinish
  • – 1 informatiebrochure

Maar wat kan je met deze kit? Je kan hiermee grondig de velgen van je voertuig reinigen. De kit is speciaal ontworpen voor het schoonmaken en herstellen van de glans op aluminium velgen. Daarnaast kan dit product ook gebruikt worden voor het reinigen en oppoetsen van aluminium producten. Ideaal dus!

Dura Bright reinigingskit

De Dura Bright reinigingskit bevat een 1L-fles Dura-Bright® Wheel Wash en een borstel van ALbrush 2. Met de Dura Bright reinigingskit worden wielen van Alcoa op voertuigen met schijfremmen eenvoudig en snel gereinigd. Het is het ultieme product voor glanzende wielen.

×