Wasstraat vrachtwagens - Truckwash1
Onderdeel van Truckwash1group.nl | 7 vestigingen door heel Nederland |

 

Wasstraat vrachtwagens

U vindt onze vestigingen Rilland en Roosendaal dichtbij de grote snelwegen.
Truckwash1 is dus zeer goed bereikbaar.

 

Wasstraat vrachtwagens

Bent u op zoek naar een wasstraat speciaal voor vrachtwagens? Rijd dan even naar Roosendaal of Rilland. In deze steden vindt u namelijk TruckWash 1. Deze wasstraat verzorgt de cleaning van alle vrachtwagens. Na het wassen van uw vrachtwagen kunt u weer schoon, representatief en veilig de weg op. Zien wij u binnenkort binnen komen rijden?

TruckWash 1: dé wasstraat voor vrachtwagens

TruckWash 1 is dé wasstraat voor vrachtwagens. Wij zorgen ervoor dat uw vrachtwagen een perfecte wasbeurt krijgt. Onze medewerkers geven namelijk uw vrachtwagen de aandacht die hij verdient. Voordat uw vrachtwagen de wasstraat inrijdt, wordt deze uitgebreid met de hand voorbewerkt en gewassen. Hiervoor gebruiken wij onze professionele reinigingsmiddelen. Een prachtig en streeploos eindresultaat is wat wij garanderen. Na de wasbeurt wordt uw auto nog voorzien van een beschermende waslaag.

OOK VOOR TRAILERS EN CARAVANS

TruckWash 1 is echter meer dan een speciale wasstraat voor vrachtwagens. U kunt bij ons ook terecht als uw caravan, camper, trailer of bedrijfswagen een speciale wasbeurt nodig heeft. Is dat het geval? Rijd dan even langs één van de twee locaties van TruckWash 1. Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Bel dan even naar +31 (0) 165 – 529496. Wij staan u graag te woord.
 

Klantenkaart

Klantenkaart systeem met standaard hoge korting bij aanschaf van de klantenkaart. Alles in één digitaal overzicht. Vraag naar de voorwaarden of lees meer over de prijzen en klantenkaart.

Lees meer
 

Locatie Rilland

Onze locatie in Rilland bevindt zich naast de A58 bij afslag 31. Ons adres is De Poort 24 A.

Plan route

Locatie Roosendaal

Onze locatie in Roosendaal bevindt zich naast de A17 bij afslag 20. Ons adres is Stepvelden 23.

Plan route
 

Wassen op afspraak?

Maak direct online een afspraak en voorkom wachttijden.

Afspraak maken