Truckwash West-Brabant - Truckwash1

 

Truckwash West-Brabant

U vindt onze vestigingen Rilland en Roosendaal dichtbij de grote snelwegen.
Truckwash1 is dus zeer goed bereikbaar.

 

Truckwash West-Brabant

U zoekt een truckwash die dichtbij verschillende snelwegen in West-Brabant is gevestigd? Bij Truckwash 1 bent u aan het juiste adres. Met vestigingen in Roosendaal en Rilland, bereikt u ons zo vanaf de A58, A17 en A4. U kunt bij ons terecht voor een volledige dienstverlening als het om het wassen van uw truck gaat. Zo kunt u bij onze truckwash in West-Brabant ook terecht voor het reinigen van de binnenkant uw vrachtwagen.

Truckwash in West-Brabant met uitstekende dienstverlening

Na een bezoek aan onze truckwash in West-Brabant ziet uw vrachtwagen er weer stralend uit. Als u uw vrachtwagen bij ons binnenbrengt, krijgt deze eerst een voorbehandeling met de hand. Vervolgens gaat uw vrachtwagen door onze truckwash, waar hij wordt gewassen met een speciaal schoonmaakmiddel. Ten slotte krijgt uw truck een nabehandeling met een speciale beschermde waslaag. Zo kunt u weer veilig en representatief de weg op in een brandschone vrachtwagen.

KOMT U LANGS BIJ ONZE TRUCKWASH?

Elke maandag tot zaterdag bent u bij ons welkom om uw truck te laten wassen. Bekijk voordat u langskomt even wat onze huidige openingstijden zijn. Bent u niet in de gelegenheid om ons tijdens deze openingstijden bezoeken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 165 – 529496 en laat uw vrachtwagen op afspraak wassen. Ook voor andere vragen kunt u ons natuurlijk altijd bellen.
 

Klantenkaart

Klantenkaart systeem met standaard hoge korting bij aanschaf van de klantenkaart. Alles in één digitaal overzicht. Vraag naar de voorwaarden of lees meer over de prijzen en klantenkaart.

Lees meer
 

Locatie Rilland

Onze locatie in Rilland bevindt zich naast de A58 bij afslag 31. Ons adres is De Poort 24 A.

Plan route

Locatie Roosendaal

Onze locatie in Roosendaal bevindt zich naast de A17 bij afslag 20. Ons adres is Stepvelden 23.

Plan route
 

Wassen op afspraak?

Maak direct online een afspraak en voorkom wachttijden.

Afspraak maken