Truckwash Rotterdam

U vindt onze vestigingen Rilland en Roosendaal dichtbij de grote snelwegen.
Truckwash1 is dus zeer goed bereikbaar.

 

Truckwash Rotterdam

Kan uw vrachtwagen wel een truckwash gebruiken en bevindt u zich in de omgeving van Breda, Dordrecht, Tilburg, Moerdijk of Rotterdam? Dan bent u in de buurt van TruckWash 1, dé wasstraat waar u uw vrachtwagen van een professionele wasbeurt kunt laten voorzien. Met de grootste zorg halen wij uw vrachtwagen door de wasstraat. Natuurlijk verzorgen wij ook de voor- en nabehandeling van uw vrachtwagen en gebruiken wij enkel geschikte reinigingsproducten. Blinkend door de beschermende waslaag rijdt u bij TruckWash 1 weg. Op een perfect eindresultaat kunt u rekenen.

Truckwash laten verzorgen wanneer u in de buurt van Rotterdam, Tilburg, Moerdijk, Dordrecht en Breda

TruckWash 1 beschikt momenteel over twee vestigingen: één in Roosendaal en één in Rilland. Wanneer u dus in de buurt bent van Tilburg, Breda, Dordrecht, Moerdijk of Rotterdam, dan hoeft u alleen maar de juiste afslag naar TruckWash 1 te nemen voor een perfect en zorgvuldig uitgevoerde truckwash. Dankzij onze ligging, nabij de snelweg, zijn wij goed bereikbaar. Terwijl uw vrachtwagen wordt gewassen wacht u geduldig met een kopje koffie tot het werk gedaan is. U kunt uiteraard ook gebruikmaken van onze wifi.

Overweeg eens een klantenpas aan te schaffen

Neem gerust even contact met TruckWash 1 op wanneer u uw vrachtwagen(s) wilt laten schoonmaken en meer informatie over de kosten wilt. Niet ieder bedrijf is even groot en het is voor ons dan ook lastig om een standaardprijs te hanteren. Wel kunnen wij u alvast vertellen dat u zich kunt aanmelden voor ons klantenkaartsysteem. Door een klantenkaart aan te schaffen, geniet u van hoge kortingen. Bovendien houdt u inzicht in uw rekeningen in een digitaal overzicht. Heel makkelijk en voordelig dus.

GEOPEND VAN MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG

TruckWash 1 is geopend van maandag tot en met zaterdag. Op onze website vindt u onze actuele openingstijden. Komen deze tijden u niet zo goed uit? Bel dan even naar +31 (0) 165 – 529496. Dan kunnen we bekijken of we een oplossing kunnen vinden en uw vrachtwagen toch van een truckwash kunnen voorzien als u in de buurt van Moerdijk, Dordrecht, Rotterdam, Breda of Tilburg bent. Wist u dat wij niet alleen vrachtwagens, maar ook bedrijfsauto’s, trailers, caravans en campers wassen in onze wasstraat? Ook wanneer u slechts één van deze voertuigen wilt laten wassen, bent u van harte welkom op één van onze locaties welkom.
 

Klantenkaart

Klantenkaart systeem met standaard hoge korting bij aanschaf van de klantenkaart. Alles in één digitaal overzicht. Vraag naar de voorwaarden of lees meer over de prijzen en klantenkaart.

Lees meer
 

Locatie Rilland

Onze locatie in Rilland bevindt zich naast de A58 bij afslag 31. Ons adres is De Poort 24 A.

Plan route

Locatie Roosendaal

Onze locatie in Roosendaal bevindt zich naast de A17 bij afslag 20. Ons adres is Stepvelden 23.

Plan route
 

Wassen op afspraak?

Maak direct online een afspraak en voorkom wachttijden.

Afspraak maken