Truckwash beheer uitbesteden? Wij ontzorgen u graag! - Truckwash1
Onderdeel van Truckwash1group.nl | 7 vestigingen door heel Nederland |

 

Truckwash beheer

Heeft u een eigen wasstraat? Dan wil Truckwash 1 u graag ontzorgen en het truckwash beheer van uw bestaande of nieuwe truckwash overnemen. .

 
Heeft u een eigen wasstraat? Dan wil Truckwash 1 u graag ontzorgen en het truckwash beheer van uw bestaande of nieuwe truckwash overnemen. Wij zorgen voor het wassen van de wagens en het beheer van de installatie. U heeft geen omkijken meer naar het onderhoud en het verhelpen van eventuele storingen.

Dit alles tegen zeer gunstige condities op wekelijkse of maandelijkse basis. Dit doen we voor een enkele vrachtwagen, maar ook voor een compleet Wagenpark. Wij kunnen het allemaal voor u doen en de cleaning voor u uit handen nemen. Wij zijn uw truckwash specialist. Truckwash 1 maakt het mogelijk!

Waarom het truckwash beheer uitbesteden aan Truckwash 1?

Door onze jarenlange ervaring hebben kunnen wij een specialistische reiniging van de hoogste kwaliteit garanderen. We verdiepen ons al jaren op het gebied van cleaning, schoonmaken en het opknappen van diverse voertuigen en onderdelen. Zo ook op het gebied van Alcoa velgen. Na elke reiniging komt elke wagen weer als nieuw de wasstraat uit.

Iedereen die in het bezit is van een truck, caravan of bestelbus kan voor de complete cleaning bij Truckwash 1 terecht. Daarnaast beschikken wij over reinigingsmiddelen die voldoen aan de HACCP richtlijnen, we zijn een NAO-gecertificeerd ontsmettingsbedrijf/wasplaats.

Heeft u interesse?

Wanneer u in bezit bent van een eigen wasstraat en erover nadenkt om dit uit te besteden dan kan u vrijblijvend contact met ons opnemen. Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Truckwash

De plek waar wassen altijd zin heeft! Wij accepteren betalingen via rekening, pin/creditcard, contant, Shell & DKV.

Haccp reiniging

Voor het reinigen van de binnenkant van de trailer bent u ook bij ons op het juiste adres!

NAO-Erkend

Wij zijn gecertificeerd als wasplaats voor transportmiddelen van pootaardappelen.

Webshop

Bekijk onze producten in onze nieuwe webshop!
 

Klantenkaart

Klantenkaart systeem met standaard hoge korting bij aanschaf van de klantenkaart. Alles in één digitaal overzicht. Vraag naar de voorwaarden of lees meer over de prijzen en klantenkaart.

Lees meer
 
Locatie Rilland

Locatie Rilland

Onze locatie in Rilland bevindt zich naast de A58 bij afslag 31. Ons adres is De Poort 24 A.

Plan route
Locatie Roosendaal

Locatie Roosendaal

Onze locatie in Roosendaal bevindt zich naast de A17 bij afslag 20. Ons adres is Stepvelden 23.

Plan route
 

Wassen op afspraak?

Maak direct online een afspraak en voorkom wachttijden.

Afspraak maken