Autoreiniging middelen kopen? - Truckwash1

Showing 1–12 of 82 results

1 2 3 4 5 6 7

Autoreiniging met middelen van hoge kwaliteit

Truckwash 1 is gespecialiseerd op het gebied van auto reiniging met professionele reinigingsmiddelen. Niet alleen in onze truckwash zelf, maar ook voor het zelf onderhouden van voertuigen kan je bij ons terecht.

Voor het zelf onderhouden van je voertuig heb je wel kwalitatief goede reinigingsmiddelen nodig en geen middelen met een slechte kwaliteit. Bij Truckwash 1 vind je die hoge kwaliteit reinigingsmiddelen in het assortiment. We hebben speciale reinigingsmiddelen voor de velgen van een voertuig, maar ook voor dashboards, ramen, wielen en lak.

Daarnaast hebben we ook middelen voor verschillende oppervlakken. Hierbij kan je denken aan: plastic, glas, leder, vinyl, aluminium, chroom, rubber en roestvrijstaal. Een product die voor al deze oppervlakken gebruikt kan worden is de White Diamond Quick Detailer.

Reinigingsproducten voor elke wagen

Bij Truckwash 1 vind je reinigingsproducten voor het interieur en exterieur. Zo maak je een auto van binnen en van buiten weer zo goed als nieuw. Het is belangrijk om met regelmaat het interieur en exterieur te reinigen. Zo verleng je namelijk ook de levensduur van het voertuig.

Ben je momenteel op zoek naar een shampoo voor het wassen? Kies dan zeker voor onze Great-Lion Auto Shampoo. Dit is de beste keuze voor het reinigen van elke auto, vrachtwagen en/of caravan. Deze geconcentreerde shampoo is speciaal ontwikkeld voor het eenvoudig reinigen van diverse voertuigen. Door het sterk reinigend vermogen heeft het lak ook een langere en betere bescherming. Maak altijd gebruik van een shampoo en zorg met poets- en polijstproducten voor een nette afwerking.

Tip voor het reinigen van een auto of truck

Tip: Maak met regelmaat de binnenkant en buitenkant voor de auto  of truck schoon. Niet alleen voor een langere levensduur is dit van belang, maar ook voor het oog. Zitten we niet allemaal liever in een auto die eruit ziet en ruikt als een nieuwe wagen die net uit de showroom komt?

Gebruik regelmatig autoreiniging producten

Autoreiniging is nodig om je auto of voertuig schoon te houden. We hebben verschillende autoreiniging producten in ons assortiment opgenomen. Denk bijvoorbeeld aan het middelen voor de binnenkant- en buitenkant van de auto, maar ook om krassen te verwijderen en hardnekkig vuil te verwijderen. Hiervoor hebben wij verschillende merken in ons assortiment die bekend en populair zijn onder andere automobilisten. Dit zijn de volgende merken:

Great Lion
Smartwax
White Diamond
Alcoa 
Kenotek