Auto Shampoo kopen? Ook voor trucks en caravans! - Truckwash1

Showing all 9 results

Auto shampoo kopen?

In onze shop vind je de beste auto shampoo artikelen, maar je kan bij ons ook terecht voor het waxen, polijsten en alle andere materialen voor het onderhoud van auto’s. We hebben speciale producten voor het wassen van auto’s, maar ook om het interieur te reinigen. Hiervoor kan je onze speciale reinigingsmiddelen voor het interieur bekijken.

Door onze jarenlange ervaring en het testen van verschillende merken en producten hebben we nu een perfect aanbod kunnen selecteren. Dit zijn simpelweg de beste kwaliteitsproducten die op dit moment online te vinden zijn. We zijn zelfs zo overtuigd van deze producten dat we deze ook in onze eigen truckwash gebruiken.

Voor het wassen van auto’s, vrachtwagens en/of caravans kan je kiezen uit de volgende hoge kwaliteit merken:

Alcoa
Great Lion
Smartwax
Kenotek

Doe je het wassen liever niet thuis? Dan kan je ook bij onze truckwash terecht in Roosendaal en Rilland. We hebben een speciale truckwash, camper en caravan wasstraat en ook wasboxen voor het wassen van je auto.

Welke auto shampoo artikelen vind ik hier?

In ons assortiment vind je verschillende shampoo artikelen voor het onderhoud van voertuigen. Daarbij hebben we verschillende shampoos voor de verschillende onderdelen van de wagen. Hieronder lichten we een klein aantal van de meeste gewilde producten uit ons assortiment toe. Voor de overige voordelen en beschrijvingen adviseren we u de productomschrijving van het gewenste product te bekijken.

Shampoos van top merken

De Auto Shampoo van Great-Lion is onder veel bestuurders de favoriete keuze voor het reinigen en/of poetsen van hun voertuig. Het betreft een geconcentreerde shampoo die speciaal is ontwikkeld voor het zeer eenvoudig reinigen van voertuigen. Deze shampoo heeft een sterk reinigend vermogen en biedt een betere bescherming voor het lak. Zoek je zo’n wasmiddel die zonder moeite al het vuil eraf haalt? Kies dan voor Great-Lion Shampoo.

Truckshampoo voor alle vrachtwagens

De Great-Lion Blizzard Active+ is niet alleen een speciale truckshampoo, maar is ontwikkeld voor het grondig reinigen van alle soorten voertuigen. Met de 5 liter inhoud shampoo kan je voorlopig wel vooruit! Het is een krachtige formule die door high tech grondstoffen je vrachtwagen meer laat stralen en zorgt ervoor dat de truck niet meer wordt aangetast! Het is een nieuwe techniek van contactloos reinigen. Ga jij hem uitproberen?

Speciale reinigingskit

Met deze Alcoa Reinigingskit kan je nu grondig de velgen van een voertuig reinigen. Deze kit is speciaal ontworpen voor het schoonmaken en herstellen van de glans op aluminium velgen van vrachtwagens, opleggers en bussen. Wij maken geen gebruik van chemicaliën in onze producten en daarom lopen de velgen ook geen risico op beschadigingen.

Waarom speciale auto shampoo gebruiken?

Speciaal een auto shampoo gebruiken is goed voor de levensduur van je wagen. Je doet er goed aan om met regelmaat je auto, vrachtwagen of ander type voertuig te wassen. Gebruik ook andere reinigingsmiddelen voor het onderhoud. Dat is niet alleen goed voor de materialen van de wagen, maar ook voor de waarde. En zo kan je weer met een goed gevoel de weg op. We willen allemaal dat onze wagen er mooi en als nieuw uitziet toch? Zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant!

Autoshampoo met wax

Een autoshampoo met wax geeft de wagen een tweevoudige behandeling. Het verwijdert namelijk het vuil van de wagen en zorgt er daarnaast voor dat de lak van de auto beter beschermd wordt. Zo voorkom je dat er tijdens het wassen een klein gedeelte van de was wordt weggehaald. Een autoshampoo met wax vult dit namelijk gelijk weer aan. Smartwax Carwash is een shampoo die wax bevat, maar ook de Great Lion Blizzard Active.