Vrachtwagen speelgoed kopen? - Truckwash1

Vrachtwagen speelgoed

Een echte trucker liefhebber is nooit uitgereden of liever gezegd, nooit uitgespeeld. Met een vrachtwagen rijden is natuurlijk een geweldig gevoel, helaas dat het niet altijd mogelijk is deze handeling uit te voeren. Gelukkig hebben wij een speelse oplossing voor je probleem en komen wij met een radiografisch bestuurbare MB kipper van Eddy Toys. De truck is natuurlijk voor de echte liefhebber meer dan een stuk speelgoed, net zoals modeltreinen is het een schaalmodel van je grote mechanische liefde.

De bestuurbare vrachtwagen met afstandsbediening

Of je nu graag het transport na bootst, of gewoon houd van lekker scheuren met deze machtige truck. Met deze krachtpatser raak je niet snel verveeld en ben je dus gegarandeerd van uren race plezier.

Natuurlijk is de radiografische kipper truck ook het perfecte speelgoed om je kind kennis te laten maken met de prachtige wereld van trucks en transport. Dit klassieke schaalmodel biedt alle pracht aspecten van het beleven van de truckers ervaring op vroege leeftijd. Want geef nou toe jouw passie voor vrachtwagens en trucks begon niet pas op het 30e levensjaar. De passie zit er vaak al vroeg in. Dit maakt het de geschikte kennismaking voor trucks en vrachtwagens voor de jonge chauffeurs onder ons.

De truck is daarom een plezier beleving voor jong en oud, een beleving op schaalmodel van één van de populairste en mooiste beroepen ter wereld.

De kip oplegger heeft een onafhankelijk zend- en ontvangstsysteem waarmee je de truck kan besturen. De afstandsbediening, die mee wordt geleverd, werkt op batterijen. De batterijen dien je zelf nog aan te schaffen.

Enige resultaat