Buitenkant van de auto schoonmaken? - Truckwash1

Showing 1–16 of 41 results

1 2 3

De buitenkant van je auto schoonmaken

Je kan naar een carwash gaan of misschien geef je de voorkeur aan één van onze wasboxen, maar je kan ook thuis de buitenkant van je auto schoonmaken. Dit is mogelijk met de hoge kwaliteit reinigingsproducten uit ons assortiment. We hebben werkelijk voor elke type oppervlak en onderdeel een reinigingsmiddel of poetsmiddel!

De autoramen schoonmaken

De autoramen schoonmaken kan je doen met de Clear Vison Window Cleaner van Great-Lion. Dit is een speciale glasreiniger die eenvoudig vet, vuil en andere verontreinigingen verwijdert. Het product heeft een sterke reinigende kracht met een streeploos resultaat. Hiermee heb je weer een kraakheldere ruit.

De wagen polijsten

Als je een nieuwe auto hebt aangeschaft dan staat hij vooral in het begin te schitteren en te glanzen, maar naarmate de tijd vordert wordt die glans minder. Hetzelfde geldt bij tweedehands auto's. Helaas ontkom je daar niet aan door weersomstandigheden, maar gelukkig kan je daar wat mee doen door de producten van Truckwash 1! Hoge kwaliteit polijstmiddelen laten jouw wagen weer schijnen als nieuw.