Auto Poetsen? Bekijk hier de producten! - Truckwash1

v

Showing 1–16 of 38 results

1 2 3

Auto poetsen? Bekijk onze poetsmaterialen!

Je kan bij ons altijd terecht om je auto te poetsen, maar ook voor het onderhoud van caravans of vrachtwagens kan je bij ons terecht. Dit kan in onze Truckwash, maar je kan dit ook zelf doen, wanneer dit jouw voorkeur heeft. In ons assortiment vind je namelijk alle poetsmaterialen die wij ook bij onze Truckwash gebruiken. We hebben microvezeldoekjes, maar ook verschillende polijstpads en polijstballen. Zo ben je ook thuis verzekerd van een product van de allerbeste kwaliteit.

Zelf de auto poetsen is net zo makkelijk!

De poetsmaterialen in ons assortiment kunnen gebruikt worden om je auto te poetsen. Ben je het zat dat je auto er vuil en oud uit ziet? Dan kan je hem nu weer laten schijnen als nieuw. Als je weet hoe je jouw auto moet poetsen dan kan je dit gewoon zelf doen. Als je dat niet weet dan adviseren wij om een professioneel bedrijf het werk te laten doen of om daar informatie in te winnen. Later in dit artikel geven we een aantal tips voor het wassen van auto’s.

Een caravan poetsen doe je op de volgende manier

Het is altijd een goed idee om je caravan te poetsen. Zeker wanneer je een tijdje weg bent geweest met een caravan. Voor de levensduur van een caravan is het belangrijk om de caravan goed te onderhouden. We adviseren om een caravan te poetsen voordat je op vakantie gaat en wanneer je weer terug bent van vakantie. Als je elk weekend weg gaat met de caravan dan kan je hem bijvoorbeeld één in de maand goed reinigen. Wanneer je hem gaat schoonmaken, hanteer dan de volgende werkwijze:

  • -Was één zijde tegelijk, want dan drogen de middelen niet in.
  • -Was altijd van onder naar boven, want dan ontstaat er geen traanvorming van het vuil op de lak.
  • -Niet in de volle zon schoonmaken. Sommige reinigingsmiddelen kunnen voor vlekken zorgen in de volle zon.
  • -Gebruik de juiste merken. Kies niet voor onbekende merken, maar kies voor merken met een goede reputatie. In ons assortiment vindt u deze merken!

Vrachtwagen poetsen met deze materialen

Ja kan nu zelf je eigen vrachtwagen poetsen, maar we kunnen ons voorstellen dat dit een heel karwei is. We nemen dit graag voor jou uit handen. Kom langs in onze Truckwash en onze professionals zorgen ervoor dat de vrachtwagen weer als nieuw is. Heeft het zelf onderhouden toch jouw voorkeur? Dat kunnen we ons ook voorstellen. In dat geval kan je kiezen voor alle bekende merken in ons assortiment. Dit zijn de merken die wij ook in onze Truckwash gebruiken voor het reinigen van vrachtwagens.

Tips voor het poetsen van een auto of ander voertuig

Wanneer je een auto gaat poetsen dan hebben we hier een aantal tips. Het is namelijk belangrijk dat je een aantal stappen volgt, voordat je begint met poetsen. Wanneer je begint met poetsen dan is het belangrijk om eerst al het vuil van de auto te verwijderen. Als je dit niet doet dan kunnen er krassen in het lak ontstaan. Je gaat namelijk dan poetsen met vuil op het voertuig. Daarom dien je altijd eerst de auto te wassen en goed af te spoelen, voordat er gepoetst gaat worden.

Als de auto of een ander voertuig is gewassen dan kan het poetsen beginnen. Wanneer je de auto nog niet eerder hebt gepoetst dan is het slim om te beginnen met een middel dat de lak van het voertuig diep reinigt. Wassen maakt namelijk de auto wel schoon, maar verwijdert niet het vuil dat in de tussentijd in het lak is getrokken. Hiervoor kan een cleaner gebruikt worden. Wanneer dit alles is  gedaan dan kan je het voertuig in de was zetten. In ons assortiment vind je verschillende wasmiddelen hiervoor, zoals de SmartWAX.

Verschillende soorten cleaning tools

Naast de microvezel doekjes vind je bij ons ook poetsmaterialen voor het polijsten van auto’s, vrachtwagens, caravans of andere voertuigen. Onze poetspads zijn extreem zacht en bieden hierdoor het allerbeste resultaat voor voertuigen. Bij slechte kwaliteit polijstpads ontstaan krassen, maar met onze hoge kwaliteit polijstpads hoeft je daar geen seconde bang voor te zijn! Ze zijn ideaal voor grote klussen, geven extra comfort bij het poetsen en ze zijn extreem zacht. Zo behaal je het allerbeste resultaat bij het polijsten van auto’s of andere voertuigen. Naast de polijstpads hebben we ook een polijstbal van flanel en een polijstbal van katoen. Bekijk de producten voor meer informatie!

Waarom voor Truckwash 1 kiezen?

Bij Truckwash 1 hebben we jarenlange ervaring op het gebied van onderhoud en reiniging van diverse voertuigen. Door deze ervaring hebben wij al met meerdere poetsmaterialen van verschillende merken gewerkt. In de afgelopen jaren zijn wij steeds meer gaan werken naar een assortiment met alleen maar top merken. Dit heeft geresulteerd in het assortiment dat wij nu hebben. Dit zijn de allerbeste poetsmaterialen van merken die kwaliteit kunnen waarborgen. Deze merken gebruiken wij ook in onze Truckwash, omdat we zo overtuigd zijn van de kwaliteit van deze merken. Op dit moment werken wij voor poetsmaterialen met het merk Great Lion en Vital Elements.

Wanneer je voor onze poetsmaterialen kiest dan geniet je ook altijd van de volgende service voordelen van Truckwash 1:

  • -Binnen 1-2 werkdagen thuisbezorgd!
  • -Je kan de producten ook ophalen op onze locaties
  • -Vanaf 50,- euro verzenden wij de producten zelfs gratis
  • -Je kan altijd bij ons terecht voor persoonlijk advies