Over ons

Maak kennis met het team van Truckwash1.
Vragen? Neem vrijblijvend contact op.

 

Johannes Soek

Hij begon met een bijbaantje in de wasstraat en nu mag hij zich eigenaar noemen van Truckwash 1.

In Roelofarendsveen werd Johannes Snoek aangenomen voor een bijbaantje in de vrachtwagenwasstraat. Een compleet nieuwe ervaring, die erg goed beviel, leuke collega’s en een gezellige werksfeer. Nadat Johannes klaar was met zijn school groeide hij door tot bedrijfsleider wat hem goed af ging. Helaas moest de vrachtwagenstraat verhuizen daar de verhuurder van het pand de ruimte zelf nodig had. Een geschikte plek om opnieuw te starten was lastig te vinden. Dit had tot gevolg dat de werknemers hun baantje kwijt waren.

Na ongeveer drie maanden kreeg Johannes te horen dat “Wascenter Steketee” in Roosendaal aan de A17 aangeboden werd. Na wat research en bedenktijd was de keus al snel gemaakt. Hij liet alles achter en begon op 1 september 2015 in Roosendaal. Een flinke stap, maar het beviel en smaakte naar meer.

Niet lang na de opening van de Truckwash in Roosendaal kwam een vestiging in Rilland in zicht. Johannes ging er wederom voor! Na een flinke verbouwing opende Truckwash 1 in Rilland de deuren op 1 juni 2016. Deze wasstraat beschikt over twee straten gelegen aan de A58 naast het bekende tankstation van de Meeuw. Zowel in Roosendaal als in Rilland hopen we op vele tevreden klanten!


 

Wassen op afspraak?

Maak direct online een afspraak en voorkom wachttijden.

Afspraak maken
 

Locatie Rilland

Onze locatie in Rilland bevindt zich naast de A58 bij afslag 31. Ons adres is De Poort 24 A.

Plan route

Locatie Roosendaal

Onze locatie in Roosendaal bevindt zich naast de A17 bij afslag 20. Ons adres is Stepvelden 23.

Plan route