Over Truckwash 1

Maak kennis Truckwash1.
Vragen? Neem vrijblijvend contact op.

 

Wij zijn Truckwash 1

Wij zijn Truckwash 1 en je vindt ons in Roosendaal en Rilland. Wij reinigen Trucks en verzorgen de complete cleaning van grote voertuigen, zoals campers, caravans en bestelbussen. We zorgen voor de externe cleaning van vrachtwagens tot caravans, het reinigen van de binnenkant van trailers volgens HACCP en NAO normen. Na de reiniging volgens de HACCP en NAO normen krijg je een officieel certificaat mee.

Door onze jarenlange ervaring hebben kunnen wij een specialistische reiniging van de hoogste kwaliteit garanderen. We verdiepen ons al jaren op het gebied van cleaning, schoonmaken en het opknappen van diverse voertuigen en onderdelen. Zo ook op het gebied van Alcoa velgen. Na elke reiniging komt je wagen weer als nieuw uit onze wasstraat!

Naast onze wasstraat kan je bij onze locatie in Roosendaal ook zelf je wagen wassen in één van de professionele wasboxen. Deze doe-het-zelf wasboxen zijn voor auto’s, maar er is ook één wasbox speciaal voor hogere voertuigen. Hier kan je een bestelbus, caravan of camper zelf wassen.

Naast de diensten in de wasstraat beschikken we ook over een webshop waar we hoogwaardige kwaliteit producten aanbieden om je wagen in uitstekende conditie te houden. In onze shop vind je alles op het gebied cleaning en verzorging. Denk hierbij aan poetsmiddelen en -materialen, reinigingsmiddelen en geurmiddelen. Je vindt er middelen voor verschillende oppervlakken, maar je vind er ook producten speciaal voor de velgen of het interieur van je wagen.

Onze missie is de grootste Truckwash keten van Europa te worden waarbij kwaliteit en beleving de standaard is. Wij brengen de Truckwash wereld naar een hogere standaard en zorgen ervoor dat iedereen professioneel zijn of haar wagen kan reinigen en onderhouden. Hier is de webshop een verlengstuk op onze dienstverlening waar we professioneel onderhoud en reiniging naar de mensen thuis brengen.

Onze visie is meer dan een standaard wasbeurt. We gaan voor een beleving naar de chauffeur toe. Onze beleving bestaat uit het WOW concept: aandacht, kwaliteit, gastvriendelijkheid, sfeer en efficiëntie.
"Onze missie is de grootste Truckwash keten van Europa te worden waarbij kwaliteit en beleving de standaard is. Wij brengen de Truckwash wereld naar een hogere standaard en zorgen ervoor dat iedereen professioneel zijn of haar wagen kan reinigen en onderhouden. Hier is de webshop een verlengstuk op onze dienstverlening waar we professioneel onderhoud en reiniging naar de mensen thuis brengen"

Over Johannes Snoek - De eigenaar van Truckwash 1

Hij begon met een bijbaantje in de wasstraat en nu mag hij zich eigenaar noemen van Truckwash 1.

In Roelofarendsveen werd Johannes Snoek aangenomen voor een bijbaantje in de vrachtwagenwasstraat. Een compleet nieuwe ervaring, die erg goed beviel, leuke collega’s en een gezellige werksfeer. Nadat Johannes klaar was met zijn school groeide hij door tot bedrijfsleider wat hem goed af ging. Helaas moest de vrachtwagenstraat verhuizen daar de verhuurder van het pand de ruimte zelf nodig had. Een geschikte plek om opnieuw te starten was lastig te vinden. Dit had tot gevolg dat de werknemers hun baantje kwijt waren.

Na ongeveer drie maanden kreeg Johannes te horen dat “Wascenter Steketee” in Roosendaal aan de A17 aangeboden werd. Na wat research en bedenktijd was de keus al snel gemaakt. Hij liet alles achter en begon op 1 september 2015 in Roosendaal. Een flinke stap, maar het beviel en smaakte naar meer.

Niet lang na de opening van de Truckwash in Roosendaal kwam een vestiging in Rilland in zicht. Johannes ging er wederom voor! Na een flinke verbouwing opende Truckwash 1 in Rilland de deuren op 1 juni 2016. Deze wasstraat beschikt over twee straten gelegen aan de A58 naast het bekende tankstation van de Meeuw. Zowel in Roosendaal als in Rilland hopen we op vele tevreden klanten!


 

Wassen op afspraak?

Maak direct online een afspraak en voorkom wachttijden.

Afspraak maken
 
Locatie Rilland

Locatie Rilland

Onze locatie in Rilland bevindt zich naast de A58 bij afslag 31. Ons adres is De Poort 24 A.

Plan route
Locatie Roosendaal

Locatie Roosendaal

Onze locatie in Roosendaal bevindt zich naast de A17 bij afslag 20. Ons adres is Stepvelden 23.

Plan route
×

Truckwash1 WhatsApp

×