Midland 27MC apparatuur kopen? - Truckwash1

Showing all 2 results

Over het merk Midland

In 1959 is dit merk begonnen als een kleine onderneming, maar in de jaren ‘70 kwam hier verandering in door een Europese samenwerking. Al snel zijn zij uitgegroeid tot één van de belangrijkste in ons vakgebied wereldwijd. Midland is niet alleen bekend vanwege zijn internationale grote, maar voornamelijk van wegen de prijs-kwaliteitsverhouding. Een van de redenen dat het merk dus zo groot is, is omdat de prijs goed te betalen is in verhouding tot de top kwaliteit die geleverd word. Een aanschaf van dit merk is dus altijd één van de beste opties.

Deze producten van Midland vind je terug bij truckwash1

Wij van Truckwash 1 hebben dus een mooi assortiment aan accessoires liggen van Midland. Wij van Truckwash 1 houden de prijzen graag laag, zodat het voor iedereen mogelijk is een goed communicatie systeem aan te schaffen. Wat natuurlijk erg belangrijk is!

De functionele walkie talkie G5, een standaard model die voldoet aan alle eisen. Ook hebben wij een uitgebreidere kit van de walkie talkie G5 met verrekijker, voor als je net wat extra’s nodig hebt.

Of wat dacht je van de Midland Alan 48plus, dit is de meest verkochte 27MC transceiver aller tijden!

Walkie Talkie G5

De standaard walkie talkie G5 die iedereen in huis moet hebben. Dit standaard model voldoet aan alle eisen. Je hebt hiermee een bereik van wel 10 KM, het is voorzien van een LCD-scherm en is zelfs voorzien van een product-scan. Ook is de walkie talkie voorzien van een sterke accu, altijd handig in geval van nood!

Walkie Talkie G5 Kit met verrekijker

Dit is de uitgebreide kit van de walkie talkie G5 set met. Deze kit is extra voorzien van een handige verrekijker.

Midland Alan 48plus

De Midland Alan 48 plus is de populairste in zijn soort en dat is niet voor niets! Het product voldoet aan alle EU normen en is erg gebruiksvriendelijk.