Microvezeldoek voor de auto of truck kopen? - Truckwash1

Microvezel doekjes zijn ideaal poetsmateriaal

In ons assortiment vind je microvezel doekjes voor het poetsen. Ook hebben we andere poetsdoeken in ons assortiment. Bij ons hoef je geen lage kwaliteit te verwachten. In ons assortiment vind je enkel en alleen A-merken waar wij 100% achter staan. Wij weten ook dat kwaliteit niet altijd duur hoeft te zijn en daarom vind je bij ons hoge kwaliteit microvezeldoekjes die lang mee gaan. Onze microvezel doekjes zijn uitermate zacht en hebben een speciale structuur waarmee geen krassen ontstaan.

Hoe werkt een microvezeldoekje?

Microvezeldoekjes bestaan uit duizenden kleine weerhaakjes die het vuil makkelijk weg schrapen van het oppervlak. Hierdoor wordt het oppervlak weer schoon. De doeken staan bekend om hun hoog absorberend vermogen. Ze zuigen al het vuil en vet naar binnen en houden dit stevig vast. Daardoor is het onmogelijk om het vuil met de hand eruit te spoelen. Pas wanneer je deze microvezeldoekjes uitgebreid wast in bijvoorbeeld de wasmachine dan zal het vuil volledig uit de doek verdwijnen.

Een microvezeldoek voor de auto

Wij leveren microvezeldoeken van het merk Vital Elements. Een microvezeldoek voor de auto of truck komt altijd van pas. En dat is precies wat Vital Elements ook dacht. De doeken zijn er niet alleen om stof op te nemen. Ze zijn er voor het poetsen van de laklagen en het schoonmaken van de velgen. En zo is er ook een Ultimate XL Drying Towel speciaal voor het wassen.

Showing all 12 results