1 2 3

Great-Lion levert professionele reinigingsmiddelen
Great-Lion is één van onze top merken in het assortiment. Ze leveren professionele reinigingsmiddelen van top kwaliteit. Ze zijn niet alleen van top kwaliteit, maar ook nog eens milieubewust. De missie van Great-Lion is dan ook als volgt: Het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige betaalbare reinigingsmiddelen die eenvoudig minder belastend zijn voor mens, milieu en voertuig. Of het nu gaat om je omgeving, dierbaren of om jouw bezit… wat mooi is moet mooi blijven.
Welke Great Lion producten vind ik in het assortiment?
In ons assortiment vind je verschillende producten van Great Lion terug. Niet alleen reinigingsmiddelen, maar ook shampoos en poetsmaterialen hebben we in het assortiment. Eigenlijk kan je voor elk onderdeel van een auto wel een passend product vinden!

Sinds kort hebben we ook luchtverfrissers van het merk in het assortiment opgenomen. De Car Fragrance is verkrijgbaar in vijf verschillende geuren die wel vier tot vijf maanden aanwezig blijven. Hieronder vind je een selectie van andere populaire producten van het merk!
De Great Lion velgenreiniger
De Great Lion velgenreiniger is verkrijgbaar in 1 liter fles en een 5 liter fles. Dit product reinigt de velgen en haalt zonder moeite al het vuil eraf. Het product is van hoge kwaliteit en heeft niet alleen een sterker reinigend vermogen, maar hij is ook minder schadelijk voor mens en milieu. De velgenreiniger is de oplossing voor het gemakkelijk verwijderen van vuil, zonder dat deze de velg beschadigt.

×