Een Luchtverfrisser voor in de Auto kopen? - Truckwash1

Showing 1–12 of 15 results

1 2

Luchtverfrissers voor de auto en vrachtwagen

Een luchtverfrisser is een middel om vervelende geuren in je voertuig te maskeren door deze met een sterkere geur te laten overheersen. Luchtverfrissers doen dit door sterk geurende elementen aan de lucht toe te voegen. Niemand zit te wachten op muffe of nare geurtjes. Haal daarom een heerlijke frisse geur binnen in uw truck, caravan en/of auto met één van onze luchtverfrissers.

Luchtverfrissers zijn erg geliefd onder vrachtwagenchauffeurs

We maken bijna dagelijks gebruik van onze auto en als u vrachtwagenchauffeur bent dan rijd je bijna dagelijks in je truck (als het al niet dagelijks is). Dan is het geen overbodige luxe als deze gewoon fris ruikt.

In ons assortiment vind je een groot assortiment in luchtverfrissers. Zo ook van het Merk Grace Mate Poppy. Dit is wereldwijd de meest populaire luchtverfrisser. Zo verspreidt een flesje, van 150ml, maandenlang een heerlijke geur in je auto of truck. We hebben ook imitatie geuren van Poppy. Deze geuren ruiken nog steeds lekker, maar blijven minder lang hangen dan de originele. Het is wat jouw voorkeur heeft.

Heb je behoefte aan advies? Neem dan vooral contact met ons op! We helpen je graag verder!

De geur in de auto weer als nieuw

Wanneer je een nare geur in je wagen hebt hangen dan kan je altijd kiezen voor een luchtverfrisser uit de shop van Truckwash1. Echter is dit in sommige gevallen niet genoeg, omdat het enkel en alleen over de nare geurtjes hangt. We adviseren bij echte nare geuren, bijvoorbeeld door roken of schimmel de auto eerst goed te reinigen. Dit kan je als volgt doen:

  • -Haal het voertuig helemaal leeg.
  • -Stofzuig het voertuig grondig.
  • -Maak de automatten goed schoon en klop deze uit.
  • -Reinig alle ramen. Daarvoor hebben wij ook reinigingsmiddelen!
  • -Reinig het interieur en vergeet de bekleding niet.
  • -Vervang het interieurfilter.

Wanneer je deze stappen hebt ondernemen plaatst dan vervolgens een luchtverfrisser in de auto. Nu ruikt je auto, caravan of vrachtwagen nog veel lekkerder dan wanneer je de nare geuren alleen markeert.

Autoparfum haalt alle nare geurtjes weg

Een luchtverfrisser voor in de auto is ideaal. Als automobilisten spenderen we namelijk een behoorlijke tijd achter het stuur. In dat geval is het wel zo lekker als de auto of truck fris ruikt toch? Nare en muffe geuren kunnen ontstaan door verschillende redenen. Denk bijvoorbeeld aan sigarettenrook of natte hond. Niemand zit daar op te wachten en daarom bieden wij in ons assortiment verschillende luchtverfrissers voor wagens aan.

In ons assortiment vind je luchtverfrissers van het merk Grace Mate Poppy en Great-Lion. Deze geurmiddelen kan je niet alleen als luchtverfrisser voor je auto gebruiken, maar is ook uitermate geschikt voor alle andere voertuigen. Je kan ze zelfs voor een boot gebruiken of gewoon in de huiskamer. Beide merken staan bekend om zijn lange aanwezige geur. De kwaliteit is zo goed, dat de geur enkele maanden kan blijven hangen. Ideaal dus!

Een luchtverfrisser in huis halen doe je gemakkelijk in onze webshop. Je hoeft de deur niet uit. Bestel hem gewoon gemakkelijk vanachter een telefoon, laptop of computer. Elke bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen geleverd. Ook kan je het product ophalen op één van onze locaties!

Verwijder de vieze geur met één van deze geuren

Je kan de vieze geur in de auto, caravan en/of vrachtwagen verwijderen met de luchtverfrissers van Grace Mate Poppy of Great-Lion. Het is doeltreffend en je hoeft niet bang te zijn voor vlekken of sporten. Onze luchtverfrissers laten geen sporen achter op het interieur.

Wist je dat wij veel verschillende geuren hebben? Zo kan je de geur van je wagen helemaal aanpassen naar je eigen persoonlijke voorkeuren. Wellicht geef je de voorkeur aan de Citrus Origineel of wellicht kies je voor de Aardbei origineel. Bekijk ons assortiment en ontdek welke geuren wij allemaal beschikbaar hebben. Zo kan je altijd een favoriete geur kiezen.

Het flesje van de autoparfum verlichten

Wil je het flesje van verlichten? Kies dan een bijpassende verlichting met Poppy Ledverlichting. Deze zijn verkrijgbaar in een aantal kleuren. De kleuren die wij momenteel in ons assortiment hebben zijn: rood, wit, blauw, groen, oranje en regenboogkleuren.

Een luchtverfrisser voor de auto creëert een frisse geur

Een luchtverfrisser voor je vrachtwagen koop je ook van het merk Poppy! Zoals we al eerder aangaven, zijn deze luchtverfrissers één van de meest populaire producten onder alle vrachtwagenchauffeurs. Maandenlang een heerlijke frisse lucht tegen een heel zacht prijsje. Niet alleen fijn als je alleen onderweg bent, maar ook wanneer er iemand met je meerijdt. Wanneer deze persoon instapt dan is het eerste wat hem/haar opvalt de frisse geur. Gegarandeerd dat je daar complimenten over krijgt.

Zorg er dan natuurlijk wel voor dat de vrachtwagen er voor de rest ook netjes uit ziet. Ook daar kunnen wij verder bij helpen. We hebben verschillende poetsmiddelen en reinigingsmiddelen voor het interieur van vrachtwagens. Denk bijvoorbeeld aan onze white diamond  spray dressing. De white diamond spray dressing is niet-vettig, vlekt niet en de spray reinigt vinyl, plastic, rubber of lederen oppervlakken.

Autoparfum van Great-Lion is nieuw in ons assortiment

Sinds kort hebben we ook luchtverfrissers van Great-Lion in het assortiment. Die bieden we aan onder de naam Great-Lion Car Fragrance. De geuren zijn gemaakt van de best vloeibare parfums en geven een overheerlijke en frisse geur af die wel tot 4-5 maanden kan blijven hangen!