Interieur Reinigen van je Auto of Truck? - Truckwash1

Showing 1–12 of 17 results

1 2

Interieur reinigen van de auto of truck

Helaas komt het regelmatig voor dat er vlekken komen in de autobekleding en ook de rest van het interieur wordt regelmatig vies. Helaas hebben we daar niet altijd invloed op. Het kan door onszelf komen, door anderen, kleine kinderen die morsen, maar ook bij een tweedehands auto is het interieur soms gewoon smerig. Het interieur reinigen van een auto of truck is daarom ook nodig. Voor het onderhouden van het interieur hebben we de volgende tips:

-Stofzuig regelmatig de auto
-Maak de binnenkant van de ramen schoon met een speciale spray
-Verwijder vlekken direct en laat deze niet intrekken
-Maak autobekleding vuilafstotend

Hoe kan ik de bekleding van mijn auto reinigen?

Het reinigen van autobekleding is in sommige situaties nodig. Tijdens het gebruik van een auto komt het namelijk regelmatig voor dat de bekleding vies wordt. Soms zijn de vlekken zo hardnekkig dat je ze er met een beetje water niet uit krijgt door bijvoorbeeld het morsen van koffie. Een perfect product voor interieur vlekken is de Interieur Cleaner van Kenotek. Het product staat erom bekend dat het grondig kleurvaste textielbekleding reinigt en hardnekkige vlekken kan verwijderen

Heb je leren bekleding? Kies dan voor de Smart Leather van Smartwax. Smart Leather is een pH-gebalanceerde formule die de essentiële, natuurlijke voedingsstoffen aanvult die natuurlijk leer zacht en soepel houden. Bij gebruik op kunstleer oppervlakken voorkomt SmartLeather verbleken en barsten.

Wil je het truck interieur reinigen?

Bij Truckwash1 zijn we gespecialiseerd in het onderhoud van trucks, zowel exterieur als interieur. Het interieur van uw truck heeft veel te leiden door stof, zand, etensresten, drinkwaren maar ook door rooklucht en hondenlucht. En kijk je weleens onder de bank en de stoel? Daar hopen veel vuiligheden zich vaak op. Wij kunnen het voor je reinigen, maar dat je kan natuurlijk ook zelf het interieur reinigen.

Daarvoor hebben wij verschillende reinigingsmiddelen, poetsmaterialen en luchtverfrissers in ons assortiment. Zo krijg je het truckinterieur weer zo goed als nieuw. Naast het interieur kan je ook terecht voor het reinigen van het exterieur. Daarvoor kan je terecht in onze truckwash of bestel via onze shop en ontvang het artikel binnen 1-2 werkdagen in huis.

Tip: wil je advies over het reinigen van het interieur of exterieur van een truck of ander voertuig? Neem dan vooral contact met ons op! Eén van onze professionals staat je graag te woord en geeft je advies waar je ook echt iets aan hebt.

Hoe kan ik mijn dashboard schoonmaken?

Het dashboard kan je reinigen met de Dashboard Dressing van Great-Lion! Deze reinigt en beschermt en geeft het dashboard weer een frisse nieuwe look. Daarnaast zorgt het voor een zachte zijdeglans. Door de zijdeglans wordt de uitstraling van het dashboard versterkt zonder dat deze extreem gaat glimmen of vettig oogt.

Tips voor het schoonmaken van je dashboard:

  • Maak het dashboard schoon met een speciale dashboard reiniger/dressing. Doe dit ook met een microvezeldoek.
  • Als het dashboard stofvrij en vetvrij gemaakt moet worden, is de makkelijkste manier om het dashboard te behandelen met een doekje en een dashboard dressing.
  • Neem altijd eerst het stof af, voordat je een dashboard dressing of reiniger gaat gebruiken.

Hoe kan ik de binnenruit van mijn auto of truck schoonmaken?

Je kan veel aandacht besteden aan de buitenkant van de ruit, maar als de binnenkant nog vies is dan schiet je er weinig mee op. Het klinkt misschien voor de hand liggend. Echter is de binnenruit van de auto of truck schoonmaken iets wat veel mensen vergeten. Terwijl het zo eenvoudig en snel te doen is.

De binnenruit schoonmaken gaat eenvoudig met de Kenotek Glass Cleaner. De Glass Cleaner reinigt zonder strepen en werkt op basis van alcohol. Vensters, spiegels, gladde kunststoffen en chroom zijn binnen enkele ogenblikken weer totaal gereinigd.