Camper wasstraat - Truckwash1

 

Camper wasstraat

U vindt onze vestigingen Rilland en Roosendaal dichtbij de grote snelwegen.
Truckwash1 is dus zeer goed bereikbaar.

 

Camper wasstraat

Wilt u uw camper of caravan door een speciale wasstraat voor caravans in Brabant halen? Rijd dan even naar Roosendaal of Rilland. Hier vindt u namelijk TruckWash 1, een speciale wasstraat voor niet alleen caravans en campers, maar ook voor bedrijfswagens, trailers en vrachtwagens. Met de grootste zorg wassen wij uw caravan of camper, waarna deze er weer als nieuw uitziet. Ondertussen wacht u met een kopje koffie en kunt u gebruikmaken van onze wifi. Kom snel eens langs!

Haal uw camper of caravan door de wasstraat in Rilland of Roosendaal, Brabant

Misschien komt u net terug van uw vakantie of misschien moet u juist nog gaan. Hoe dan ook, het is verstandig om regelmatig uw camper of caravan door de wasstraat te halen, bijvoorbeeld bij TruckWash 1, de specialist in Brabant. TruckWash 1 beschikt momenteel over twee locaties: één in Rilland en één in Roosendaal. Wanneer u uw caravan of camper bij onze speciale wasstraat voor caravans brengt, dan zullen wij deze eerst met de hand voorbehandelen. Vervolgens zullen wij deze wassen met speciale reinigingsmiddelen. Nog vóór uw camper of caravan de wasstraat verlaat, wordt deze voorzien van een beschermende waslaag. Met het streeploze eindresultaat kunt u weer schoon en veilig de weg op.

TRUCKWASH 1: UW WASSTRAAT VOOR CARAVANS

U kunt dus met een gerust hart uw caravan naar de wasstraat van TruckWash 1 brengen; ons bedrijf is immers dé wasstraat voor caravans in Brabant. Wij hopen u binnenkort van dienst te mogen zijn. U vindt onze actuele openingstijden op onze website. Doorgaans zijn wij van maandag tot en met zaterdag geopend. Heeft u vragen over onze dienstverlening? Bel dan even naar +31 (0) 165 – 529496. Wij staan u graag te woord.
 

Klantenkaart

Klantenkaart systeem met standaard hoge korting bij aanschaf van de klantenkaart. Alles in één digitaal overzicht. Vraag naar de voorwaarden of lees meer over de prijzen en klantenkaart.

Lees meer
 

Locatie Rilland

Onze locatie in Rilland bevindt zich naast de A58 bij afslag 31. Ons adres is De Poort 24 A.

Plan route

Locatie Roosendaal

Onze locatie in Roosendaal bevindt zich naast de A17 bij afslag 20. Ons adres is Stepvelden 23.

Plan route
 

Wassen op afspraak?

Maak direct online een afspraak en voorkom wachttijden.

Afspraak maken