Je Caravan of Camper wassen in onze Wasstraat! - Truckwash1
Onderdeel van Truckwash1group.nl | 7 vestigingen door heel Nederland |

 

Camper en Caravan wasstraat

Sinds 2015 zijn wij voorzien van een wasstraat
waarmee caravans en campers uitstekend gereinigd kunnen worden.
De hoogte en lengte van het voertuig is voor onze wasstraat absoluut geen probleem!

 

Onze caravan en camper wasstraat in Roosendaal en Rilland

Wanneer je liever niet zelf je caravan of camper wast dan kan je ook langskomen in onze caravan en camper wasstraat! In onze wasstraat reinigen we je wagen met de grootste zorg. Dit doen we compleet met de hand om zo de kwaliteit te kunnen waarborgen. Hierbij nemen we ook het dak mee. Daarbij houden we rekening met ventilatie roosters, de ramen en eventuele zonnepanelen. Als er nog meer zaken zijn waar we rekening mee moeten houden dan horen we dat natuurlijk graag!

Nadat de wagen is gewassen wordt die voorzien van een (spuit) wax laag, waarna je naar buiten kan rijden door de spoelboog met osmosewater voor een vlekvrij opdroging. Als je liever thuis je caravan of camper wilt wassen, maar geen osmose water hebt voor een vlekvrije droging, dan kan je bij ons tappunt met osmose water dit aanschaffen.

De wasstraat voldoet aan de strengste milieu eisen. We wassen met afbreekbare zeep. Hierdoor wordt het milieu tot een minimum belast. Tijdens het wassen kan je genieten van een goede kop koffie of thee, terwijl je wacht onze kantine.

In onze kantine zit ook een shop waar je diverse producten voor het onderhoud van je caravan en camper kan aanschaffen. Deze producten vind je overigens ook terug in onze webshop!

Waarom je caravan en camper wassen?

Je caravan of camper krijgt nogal wat te verduren en daarom is het regelmatig wassen erg belangrijk. Niet alleen op vakantie in Nederland, maar ook wanneer je op vakantie naar het buitenland gaat. Denk aan aanslag door bomen wanneer je in het bos staat of aan zoute aanslag bij een zomerse zee vakantie. Dit zorgt allemaal voor aanslag op de caravan/camper. Niet alleen bij de buitenkant, maar ook bij de binnenkant van de wagen. Bij het interieur kunnen allerlei bacteriën en schimmels ontstaan als je het niet regelmatig reinigt. Deze ontstaan ook door voedselresten. Voor het reinigen van het interieur van je wagen kan je onze reinigingsmiddelen in de shop bekijken!

Regelmatig onderhoud zorgt ook voor een langere levensduur van de wagen, maar wanneer moet je hem wassen? Doe dit in ieder geval altijd voor de vakantie, na de vakantie (of andere uitstapjes) en voor het opstallen in de winter.

In Roosendaal en Rilland

Je kan je camper of caravan laten wassen in onze wasstraat in Roosendaal of Rilland. Bij beide locaties vind je klantvriendelijk en professioneel personeel die deze taak graag voor je uit handen nemen. Bij onze locatie in Roosendaal hebben we ook doe-het-zelf wasboxen die 24/7 open zijn. Daarbij zit een speciale wasbox voor campers, caravans en bestelbussen!

Online een afspraak maken

Mocht je overdag geen tijd hebben om je caravan/camper te wassen dan kan je online een afspraak maken voor de avonduren. Ook is het mogelijk om een afspraak op zaterdagmiddag te maken. Wassen op afspraak is nieuw bij Truckwash 1 waarbij we je extra mogelijkheden geven!

Truckwash

De plek waar wassen altijd zin heeft! Wij accepteren betalingen via rekening, pin/creditcard, contant, Shell & DKV.

Haccp reiniging

Voor het reinigen van de binnenkant van de trailer bent u ook bij ons op het juiste adres!

NAO-Erkend

Wij zijn gecertificeerd als wasplaats voor transportmiddelen van pootaardappelen.

Webshop

Bekijk onze producten in onze nieuwe webshop!
 

Klantenkaart

Klantenkaart systeem met standaard hoge korting bij aanschaf van de klantenkaart. Alles in één digitaal overzicht. Vraag naar de voorwaarden of lees meer over de prijzen en klantenkaart.

Lees meer
 
Locatie Rilland

Locatie Rilland

Onze locatie in Rilland bevindt zich naast de A58 bij afslag 31. Ons adres is De Poort 24 A.

Plan route
Locatie Roosendaal

Locatie Roosendaal

Onze locatie in Roosendaal bevindt zich naast de A17 bij afslag 20. Ons adres is Stepvelden 23.

Plan route
 

Wassen op afspraak?

Maak direct online een afspraak en voorkom wachttijden.

Afspraak maken