Buitenkant auto poetsen? - Truckwash1

Showing 1–12 of 43 results

1 2 3 4

Buitenkant auto poetsen met de volgende tips

De buitenkant van de auto poetsen of iedere andere wagen doe je met onderstaande tips. Het is namelijk belangrijk om dit op de juiste manier te doen. Zo voorkom je schade in de vorm van krassen. Hieronder vind je de belangrijkste tips voor het poetsen van het exterieur.

  1. Gebruik altijd schone doeken.
  2. Kies de juiste shampoo. We hebben verschillende poetsmiddelen voor het polijsten van lak, maar ook voor het reinigen van de velgen.
  3. Gebruik een wax voor een kristalheldere diepe hoogglansafwerking, zoals onze SmartWAX.
  4. Veeg vuil altijd heel voorzichtig weg. Je wilt geen krassen!
  5. Zorg dat vuil in je emmer niet weer op je auto komt. Vervang daarom regelmatig het water. Ook dit voorkomt krassen.

Waarom is een auto, vrachtwagen en caravan poetsen belangrijk?

Elke behandeling van het exterieur begint met een goede grondige wasbeurt. Dit doe je met een goede shampoo. Zo wordt die vrijgemaakt van al het vuil en vetten en zo wordt de lak van de auto, vrachtwagen of caravan vrij klaargemaakt voor de verdere behandeling. Wanneer je de buitenkant van de auto, caravan of vrachtwagen gaat poetsen, doe dit dan met regelmaat. Zo verleng je de levensduur van de auto en blijft de conditie van het voertuig in perfecte staat!

Autolak polijsten met de hand?

Een auto wordt elk jaar ouder en hoe vaker je deze gebruikt, hoe sneller de lak beschadigd. De glans van de lak neemt af, er komen krassen in de lak en door gebruik komen er gebruikerssporen in. Door de autolak te polijsten met de hand, polijst je een minuscuul laagje van de lak van de auto weg. Hierdoor worden krassen, gebruikerssporen en de glans van de lak volledig hersteld! Kies hiervoor een goed product uit onze webshop en je bent verzekerd van kwaliteit.

Auto polijst middelen van A-merken

Wil je jouw auto of vrachtwagen gaan polijsten? In ons assortiment vind je enkel en alleen auto polijst middelen van A-merken. Een goed polijstmiddel is van essentieel belang voor het eindresultaat en de levensduur van het lak. Daarom werken wij alleen met hoge kwaliteit merken die de kwaliteit ten goede komen.