Borstels kopen voor je auto, vrachtwagen of caravan? - Truckwash1

Showing all 12 results

Borstels komen altijd van pas bij het reinigen je auto, vrachtwagen en/of caravan

Truckwash1 is gespecialiseerd in het onderhoud en reinigen van verschillende voertuigen. En bij het reinigen van elk type voertuig komt een borstel altijd van pas. Niet alleen voor het schoonvegen van de automatten, maar ook voor het schoonmaken van de velgen, de wielen en andere vlakke en hoekige oppervlakken.

Sommige borstels kunnen gekoppeld worden aan een steel en daarom hebben wij ook verschillende stelen in ons assortiment opgenomen. Een borstel uit ons assortiment kan je kopen van het merk Rilsan en stelen en vloertrekkers kan je bij ons krijgen van het merk Vikan!

Bij Truckwash1 ben je op de juiste plek aangekomen voor alle borstelwerken. Niet alleen in onze shop, maar ook in onze truckwash store kan je voor borstelwerken terecht!

Verschillende soorten borstels in ons borstelwerk assortiment

In ons borstelwerk assortiment vind je dus verschillende soorten borstels. Zo hebben we handborstels, velgenborstels en hoekborstels met watertoevoer.

De handborstel kan gebruikt worden voor het schoonmaken van automatten en het reinigen van de wielen en velgen.

De velgenborstel kan gebruikt worden voor het wassen van de spatborden/chassis en de velgen.

En hoekborstels met watertoevoer kunnen gebruikt worden voor het reinigen van vlakke en hoekige oppervlakken. Laatstgenoemde is gemaakt van polyester vezels. Dit heeft de eigenschap terug te keuren naar zijn oorspronkelijk vorm, waardoor de borstels een langere levensduur hebben.

Een velgenborstel voor het perfect reinigen van uw velgen

Er zijn verschillende soorten velgenborstels verkrijgbaar, maar welke velgenborstel moet je nou kiezen? Welke borstel het beste is wordt bepaald door twee factoren, namelijk: wat voor soort velgen zitten er onder het voertuig en hoe groot zijn de remklauwen? Wanneer de velgen dicht op elkaar zitten dan heb je behoefte aan een smalle borstel anders kom je er niet goed tussen. Bij ons kan je momenteel de Rilsan Velgenborstel aanschaffen. Heb je nog vragen over één van onze velgenborstels of mis je een product in ons assortiment? Neem dan vooral contact met ons op. We helpen je graag verder!

Een handborstel voor het schoonmaken van je auto

Een handborstel in bezit hebben is altijd handig. De handborstels hebben een lange levensduur en zijn ideaal voor het reinigen van het interieur en exterieur van elk type voertuig. Bekijk altijd de beschrijving van het gewenste product om te kijken of deze geschikt is voor de werkzaamheden. De ALbrush 2 borstel kan je bijvoorbeeld gebruiken voor het schoonvegen van de wielen. Deze heeft zachte vezels die ervoor zorgen dat de wielen ook krasvrij blijven.