Betalen en Verzenden | Truckwash1

Alcoa velgen reinigen
 

Betalen en Verzenden

Op deze pagina vindt u alle informatie over betalen en verzenden.

 

De betaal- en verzendmogelijkheden bij Truckwash1

Betalen kan bij ons met;

• iDEAL
• Overboeking
• SOFORT banking
• PayPal
• Creditcard
• Bancontact/Mister Cash

Uitgebreide omschrijving van de betaalopties:

Met iDEAL kun je veilig en gemakkelijk online betalen. Afrekenen doe je in je vertrouwde internetbetaalomgeving. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen, vervolgens selecteer je de bank waarbij je bent aangesloten. Daarna wordt je doorgeleid naar je bankomgeving waar de betaalopdracht gelijk klaar staat. De bank vraagt een aantal gegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt vervolgens direct van je betaalrekening afgeschreven en wij versturen direct je bestelling.

Via overboeking kunt u zelf de betaling regelen via bankoverschrijving. Na ontvangst van de betaling sturen wij het product rechtstreeks naar u toe!

SOFORT Banking is een Europese betaalmethode waarmee betalingen en donaties gedaan kunnen worden zonder dat je extra accounts hoeft aan te maken. Het is een online bankomgeving en vanuit hier kan je rechtsstreeks geld overmaken.

Betalen via PayPal gaat gemakkelijk en snel. Tijdens het bestelproces kies je voor betaalwijze PayPal en vervolgens word je meteen doorgeleid naar je PayPal account, waar je de betaling kunt afronden.

Met Creditcard kun je betalen met de vernieuwde en nog beter beveiligde methodes van Eurocard/MasterCard Securecode en Verified by Visa. Indien voor een betaalwijze met een creditcard wordt gekozen, dan zijn hierop de voorwaarden van de desbetreffende kaartuitgever van toepassing. Off-Limit is geen partij in de relatie tussen jou en de kaartuitgever. Tijdens het bestelproces kun je kiezen voor betaling met creditcard. De bank zal dan de betaling autoriseren en vervolgens versturen wij direct je bestelling.

Bancontact/Mister Cash is de meest makkelijke en veilige manier van online shoppen en betalen. Je rekent af in je eigen vertrouwde internetbetaalomgeving. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met Mister Cash wenst te betalen, vervolgens selecteer je de bank waarbij je bent aangesloten. Daarna word je automatisch doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht gelijk klaarstaat. De bank verzoekt je dan een aantal gegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en wij versturen direct je bestelling.

Aanvullende informatie

Veilig online betalen: Online betalingsgegevens zoals iDEAL, Mister Cash of Credit Card worden rechtstreeks doorgegeven aan het Ogone betaalplatform via een veilige Secure Socket Layer verbinding (SSL). SSL is het meest gebruikte veiligheidsprotocol op het Internet en wordt gebruikt voor het coderen van data die uitgewisseld worden tussen een consument en een server. SSL is een manier van coderen van gegevens waardoor het voor derden niet mogelijk is berichten te lezen. Alle browsers ondersteunen SSL en geven dan ook aan wanneer deze beveiliging van kracht is. Het vormt een wereldwijde standaard voor veilig betalen via het internet.

Privacy: De persoonlijke gegevens die wij van je vragen worden alleen gebruikt om jouw bestelling zo efficiënt mogelijk af te handelen. Wij respecteren en garanderen je privacy. Persoonlijke gegevens worden onder geen beding verstrekt aan derden.

Verzending

Wij werken samen met Sendcloud. Met de software van Sendcloud kunnen we gemakkelijk alles rondom jouw verzending regelen vanuit onze eigen webshop. Sendcloud heeft verschillende bezorgopties. Hiermee heb je garantie op een snelle levering en heb je ook nog eens keuze uit 2700 PostNL afhaallocaties.

Benieuwd wanneer je jouw bestelling ontvangt? Je krijgt gewoon een track&trace code toegestuurd op het moment dat jouw bestelling het verzendproces in gaat.

Op dit moment hebben wij een levertijd van 1-2 werkdagen.
• Maandag besteld is dinsdag/woensdag in huis
• Dinsdag besteld is woensdag/donderdag in huis
• Woensdag besteld is donderdag/vrijdag in huis
• Donderdag besteld is vrijdag/zaterdag in huis
• Vrijdag besteld is zaterdag/maandag in huis
• Zaterdag besteld is maandag/dinsdag in huis
• Zondag besteld is dinsdag in huis