Auto schoonmaken aan de binnenkant? - Truckwash1

Showing 1–12 of 14 results

1 2

Auto schoonmaken aan de binnenkant?

Wil je een auto aanmaken aan de binnenkant? Dan ben je bij Truckwash 1 aan het goede adres. Niet alleen voor auto's overigens, onze producten zijn voor het schoonmaken van het interieur van elk type wagen.

Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van auto’s en andere voertuigen, zoals vrachtwagens en caravans. Wellicht herken je het wel. Koffievlekken, schimmel, rooklucht of etensresten in de auto. Wij hebben in ieder geval al van alles voorbij zien komen. Dit laat in de meeste gevallen vieze vlekken en luchtjes achter. Daar zit je niet op te wachten en uw bijrijders ook niet.

Stel jezelf de vraag: heb je liever dat iemand zegt dat je auto heerlijk ruikt of dat je auto stinkt? Als je wilt dat anderen jouw auto heerlijk vinden ruiken dan hebben wij daar verschillende middelen en methodes voor, zoals de heerlijke langwerkende luchtverfrissers van Grace Mate Poppy.

Hoe kan ik de binnenkant van de auto schoonmaken?

Wanneer je de binnenkant van de auto gaat schoonmaken dan kan je hem als beste eerst goed stofzuigen. Zo verwijder je alle losse resten in de auto. Vervolgens kan je het dashboard, de ramen aan de binnenkant en de bekleding gaan reinigen. Als laatste voeg je een heerlijke luchtverfrisser toe om een frisse geur in de auto te behouden.

De ramen van de auto of ander voertuig kan je schoonmaken met de Smart Glass. Smart Glass ruikt heerlijk, is streeploos en vrij van alcoholen. Daarnaast reinigt het grondig en laat het geen strepen achter op het glas en de omgeving.

Voor het schoonmaken van dashboards adviseren wij om de Dashboard Dressing te gebruiken. Dit is een geconcentreerde cleaner die het dashboard weer een frisse nieuwe look geeft, zoals je die herkent bij nieuwe auto’s. Door de antistatische werking van dit product blijft het resultaat nog langer zichtbaar.

Auto schoonmaken van binnen met de juiste middelen

In ons assortiment vind je verschillende auto poetsmiddelen terug. Hierboven hebben we er al twee genoemd: Smart Glass en Dashboard Dressing. De andere middelen voor het interieur reinigen van je auto zijn de SmartGEL en de White Diamond Spray Dressing.

SmartGEL zorgt voor een ondoordringbare coating die beschermd tegen verontreinigingen, weersinvloeden, temperatuurwisselingen, zonlicht en UV-straling. Het herstelt rubber- en harde kunststof onderdelen en banden.

De White Diamond Spray Dressing en reinigt vinyl, plastic, rubber of lederen oppervlakken met een natuurlijke gedetailleerde look. Daarnaast is het ook een UV beschermer die kan helpen beschermen tegen vroegtijdige slijtage en verbleking. Tip: laat de spray drogen en neem het af met een niet-pluizende doek.

Glass Cleaner van Kenotek. Dit product heeft een snel werkende reiniging en creëert een kraakheldere ruit. Reinigt zonder strepen en werkt op basis van alcohol