Auto Poetsmiddelen kopen? | A-Merken! - Truckwash1

Showing 1–16 of 47 results

1 2 3

Poetsmiddelen voor de auto of truck nodig?

In ons assortiment vind je poetsmiddelen voor de auto en truck. We hebben zowel poetsmiddelen om de buitenkant te poetsen als voor het interieur poetsen. Het is onwijs belangrijk om je voertuig goed te onderhouden. Zo verleng je niet alleen de levensduur, maar ziet je auto of ander voertuig er ook als nieuw uit.

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van het reinigen en onderhouden van diverse voertuigen. In die jaren hebben we ook met diverse merken gewerkt, maar er zijn een aantal merken die voor ons er bovenuit springen. Deze merken hebben wij in ons assortiment opgenomen. We willen namelijk het allerbeste voor de levensduur van alle voertuigen.

Wanneer je nog niet bekend bent met de verschillende poetsmiddelen dan is het goed om te weten dat ieder onderdeel zijn eigen poetsmiddel heeft. Harde of zachte lak, bumpers, rubbers, velgen, stootlijsten, allemaal vragen ze om hun eigen aanpak. Echter kan je toch altijd wel met twee á drie middelen je auto of ander voertuig goed onderhouden.

De beste auto poetsmiddelen

Auto poetsmiddelen kopen via een online kanaal is helemaal van deze tijd. Het is gemakkelijk en je hoeft er niet de deur voor uit. De poetsmiddelen in ons assortiment kunnen bij verschillende voertuigen worden gebruikt. Ze kunnen gebruikt worden voor trucks, auto's, caravans en andere voertuigen. Echter zijn er altijd een paar punten waar je rekening mee dient te houden, voordat je begint aan het onderhoud. Begin altijd met het wassen van de wagen. Zo verwijder je al het vuil en en eventuele krasjes. Vervolgens kan je beginnen met poetsen. Dit geeft een optimale glans en een spiegelgladde basis.

Je kan het voertuig volledig laten poetsen en reinigen bij onze truckwash, maar je kunt het ook zelf doen. Sommigen geven daar nou eenmaal de voorkeur aan en dat is prima. Om die reden hebben wij de producten, die wij ook in onze truckwash gebruiken, ook in onze webshop opgenomen.

Zo kan je jouw caravan of ieder ander voertuig thuis net zo schoon krijgen als bij ons en ben je altijd verzekerd van een product van de allerbeste kwaliteit.

Waarom auto poets producten?

Met een juist onderhoud en de juiste auto poets producten blijft de wagen in een goede staat. Het onderhouden van mechanische onderdelen is net zo belangrijk als het onderhouden van het lak of het interieur. Door regelmatig te poetsen verleng je ook de levensduur van de wagen en behoud het zijn waarde.

Auto poetsmiddelen van top merken

In de webshop van Truckwash1 vind je poetsmiddelen van de volgende merken:

Great Lion
Smartwax
White Diamond
Alcoa
Vital Elements
Grace Mate Poppy
Vikan

Klik op één van de merken om rechtstreeks naar het productassortiment van het merk te navigeren.

De merken hierboven bieden verschillende auto poetsmiddelen aan. Zo hebben we middelen voor het schoonmaken van dashboards. Dit kan je doen met de Dashboard Dressing van Great Lion. De Dashboard Dressing reinigt en beschermt uw dashboard en geeft hem weer een frisse nieuwe look.

Hier vind je ook de Rim Cleaner Gel. Dit is een wiel- en velgenreiniger van het merk Smartwax. Hiermee komt al het remstof en vuil gemakkelijker vrij tijdens het schrobben van de velgen. Dit voorkomt dat de oppervlakken beschadigd worden. Voor alle overige producten adviseren we de productbeschrijvingen te bekijken en bij vragen kan je altijd contact met ons opnemen!

Waarom poetsmiddelen voor de auto of truck bij Truckwash 1 kopen?

Als je bij Truckwash 1 auto poetsmiddelen bestelt dan ben je altijd verzekert van hoge kwaliteit producten tegen een eerlijke prijs. Wij kiezen met grote nauwkeurigheid onze producten in het assortiment en testen alle producten eerst uitgebreid zelf.

Alle producten leveren we binnen 1-2 werkdagen. Mocht je nog vragen, opmerkingen of advies nodig hebben dan mag je altijd contact met ons opnemen.